Αστική Ευθύνη Οδικού Μεταφορέα

Η NOS προστατεύει τους μεταφορείς εμπορευμάτων για πιθανή απώλεια τους ή βλάβη προσφέροντας ευέλικτα πακέτα ανάλογα με το είδος και τη φύση των μεταφορών.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Τα ταξίδια, μας εκθέτουν σε κινδύνους που ίσως δεν τα αξιολογούμε όπως θα έπρεπε. Από την απώλεια αποσκευών έως μια αιφνίδια αδιαθεσία ή κάποιο ατύχημα, η NOS φροντίζει να έχετε την απαραίτητη βοήθεια όπου κι αν βρίσκεστε.

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη

Η NOS στέκεται δίπλα στον επαγγελματία, εξασφαλίζοντας του κάλυψη για πιθανή αμέλεια, σφάλμα ή παράλειψη κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ο ασφαλιστικός μας σύμβουλος, θα βρει το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας σας.

Ασφάλιση Περιουσίας

Οτιδήποτε έχει υλική υπόσταση αποτελεί περιουσία της επιχείρησης σας. Κτιριακές εγκαταστάσεις, εμπορεύματα, εξοπλισμός και χρήματα μπορεί να διατρέχουν κινδύνους όπως φυσικές καταστροφές ή κλοπή/ληστεία. Mε τη ΝΟS εξασφαλίζετε τα έξοδα αποκατάστασης των ζημιών και ότι άλλα έξοδα συνεπάγονται απώλειες όπως οι παραπάνω.

Νομική Προστασία

Διεκδίκηση αποζημιώσεων, μισθωτικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη της επαγγελματικής σας στέγης, ανάγκη για υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια και πολλά άλλα αποτελούν κάποια από τα θέματα που μπορεί να προκύψουν στην επιχειρηματική σας ζωή. Καλυφθείτε έξυπνα και αποτελεσματικά με τη NOS.

Αστική Ευθύνη

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μιας επιχείρησης η NOS αναλαμβάνει να ασφαλίσει τον χώρο αλλά και τα προϊόντα, τους εργαζόμενους, ακόμα και τους πελάτες σας. Έτσι μπορείτε να είστε ήσυχοι για την απρόσκοπτη λειτουργία της και καλυμμένοι σε κάθε απρόοπτο.

Ασφάλεια Νομικής Προστασίας

Σε πολλές περιπτώσεις που κάποιος εμπλακεί σε ένα τροχαίο ατύχημα, δεν υπάρχει συμφωνία, ανάμεσα στους δύο οδηγούς, σε σχέση με την υπαιτιότητα του ατυχήματος και η διαφωνία αυτή καταλήγει σε δικαστική διαμάχη. Ανάλογη μπορεί να είναι η κατάληξη αν η ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου οδηγού δεν προσφέρει δίκαιη αποζημίωση στον αναίτιο οδηγό.
Με την κάλυψη της Νομικής Προστασίας, πληρώνοντας ένα πολύ μικρό ποσό επιπλέον στα ασφάλιστρά σου, απαλλάσσεσαι από το κόστος για την υπεράσπιση των έννομων συμφερόντων σου σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με το αυτοκίνητο και απαιτηθεί νομική κάλυψη για κάποιο συμβάν, όπως δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων.

Ασφάλεια Οδικής Βοήθειας

Η Οδική Βοήθεια αποτελεί την πιο δημοφιλή συμπληρωματική κάλυψη που σας προστατεύει σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σας από ατύχημα ή βλάβη.

Ασφάλεια κατοικίας

Ο χώρος που σίγουρα θέλουμε να αποτελεί την πιο ασφαλή μας επιλογή είναι το σπίτι μας.

Η NOS INSURANCE SERVICES σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης κατοικίας, με ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα, προσαρμοσμένες πάντα στις προσωπικές σας ανάγκες.

Γιατί εμείς αποτελούμε την ασφαλή επιλογή σε ότι έχει αξία για εσάς!