Η ασφαλής επιλογή!

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Στη NOS INSURANCE SERVICES σας προτείνουμε τα πιο αξιόπιστα και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, σε συνεργασία με τις κορυφαίες Ασφαλιστικές Εταιρείες του χώρου, προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.

Μάθε πως μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα κατά την ασφάλιση του οχήματός σου, από τις εκπτώσεις που σου παρέχουμε!*

Εκπτώσεις πολυτέκνων

Εκπτώσεις ανέργων

Εκπτωτικά πακέτα για ένστολους

Εκπτωτικά πακέτα
για αγρότες

επικοινώνησε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας και ενημερώσου για το πακέτο ασφάλισης που σε ενδιαφέρει.

Παράμετροι

Οι βασικές παράμετροι που λαμβάνουμε υπόψη στον υπολογισμό του κόστους ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι οι ακόλουθες:

NOS INSURANCE SERVICES

Η ασφάλιση των οχημάτων μας είναι υποχρεωτική από το νόμο και η σωστή διαμόρφωση του ασφαλιστικού μας πακέτου παίζει καθοριστικό ρόλο όταν επέλθει ο κίνδυνος.

Συνεπώς η δημιουργία ενός ασφαλιστικού πακέτου σύμφωνα με τις προσωπικές μας ανάγκες εξασφαλίζει ότι δε θα επωμιστούμε το κόστος ζημιών για τις οποίες είμαστε καλυμμένοι.

Στη NOS INSURANCE SERVICES φροντίζουμε πάνω απ’ όλα να είμαστε η ασφαλής επιλογή για εσάς και την οικογένειά σας, είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας οδηγός, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις για τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, μέσα από ένα πλήθος ασφαλιστικών καλύψεων με άκρως ανταγωνιστικά ασφάλιστρα όπως:

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, μέσα από ένα πλήθος καλύψεων με άκρως ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΣΑΣ