Ασφάλεια Νομικής Προστασίας

Σε πολλές περιπτώσεις που κάποιος εμπλακεί σε ένα τροχαίο ατύχημα, δεν υπάρχει συμφωνία, ανάμεσα στους δύο οδηγούς, σε σχέση με την υπαιτιότητα του ατυχήματος και η διαφωνία αυτή καταλήγει σε δικαστική διαμάχη. Ανάλογη μπορεί να είναι η κατάληξη αν η ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου οδηγού δεν προσφέρει δίκαιη αποζημίωση στον αναίτιο οδηγό.
Με την κάλυψη της Νομικής Προστασίας, πληρώνοντας ένα πολύ μικρό ποσό επιπλέον στα ασφάλιστρά σου, απαλλάσσεσαι από το κόστος για την υπεράσπιση των έννομων συμφερόντων σου σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με το αυτοκίνητο και απαιτηθεί νομική κάλυψη για κάποιο συμβάν, όπως δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων.

Ασφάλεια Οδικής Βοήθειας

Η Οδική Βοήθεια αποτελεί την πιο δημοφιλή συμπληρωματική κάλυψη που σας προστατεύει σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σας από ατύχημα ή βλάβη.

Ασφάλεια κατοικίας

Ο χώρος που σίγουρα θέλουμε να αποτελεί την πιο ασφαλή μας επιλογή είναι το σπίτι μας.

Η NOS INSURANCE SERVICES σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης κατοικίας, με ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα, προσαρμοσμένες πάντα στις προσωπικές σας ανάγκες.

Γιατί εμείς αποτελούμε την ασφαλή επιλογή σε ότι έχει αξία για εσάς!

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Στη NOS INSURANCE SERVICES σας προτείνουμε τα πιο αξιόπιστα και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, σε συνεργασία με τις κορυφαίες Ασφαλιστικές Εταιρείες του χώρου, προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.